top of page

Workshops

Schrijf je eigen levensverhaal

Wil je graag zelf aan de slag met jouw levensverhaal, maar kan je wel wat begeleiding gebruiken?  Dat kan! Ik bied begeleiding aan voor elke stap van het proces. Van inspiratie en inhoud, over structuur en indeling, tot redactie en vormgeving. 

Begeleiding op maat, vraagt een offerte op maat. Coaching bij het schrijven kan zowel individueel, met twee of in kleine groep. Contacteer me vrijblijvend voor een eerste kennismakingsgesprek!  

Ontdek het bordspel 360 STORIES

 

360 Stories is een bordspel dat de deelnemers op verhaal laat komen. Ik gebruik dit spel tijdens de workshops en trainingen. Een spel van Uitgeverij Taleswapper uit Nederland.

360 Stories is een uitnodiging om bijna verdwenen herinneringen op te halen en samen allerlei verhalen uit te wisselen. Verhalen van heel vroeger, van nu of van daar tussenin. Banale verhalen of juist emotionele gebeurtenissen. Er is geen winnaar of verliezer. Je houdt het lekker luchtig of je gaat heel diep: jij bepaalt welk verhaal je vertelt. 360 Stories speel je met familie, collega’s, een nieuwe vlam of juist je vertrouwde partner, met je (groot)ouders of je kinderen, vrienden of (nog) onbekenden: iedereen heeft verhalen… 

Neem snel een kijkje op de website van 360 Stories en hou deze pagina in het oog voor toekomstige events en 360 Stories Nights in Antwerpen!

Inspiratiedag op maat

CORPORATE | Training voor professionals van revalidatiecentra, zorginstellingen, etc die willen werken aan een waardevoller contact tussen personeel en cliënt/patiënt/bewoner en alles willen weten over "de kunst van narratieve gespreksvoering". 

SCHOLEN | Laat jongeren spelenderwijs op verhaal komen. Verhalen vertellen werkt enorm verbindend. Ideaal voor een klasdag, een groepsactiviteit, retraite, kennismakingsdagen...

Neem vrijblijvend contact om de mogelijkheden te bespreken. Ik werk met plezier een inspirerende dag of reeks uit.

bottom of page