top of page

Ceremonies

Bijzondere gelegenheden

vragen om bijzondere teksten.

OPGELET

MOMENTEEL KAN IK NIET MEER INGAAN OP NIEUWE AANVRAGEN VOOR CEREMONIES.

 

BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Speciale gelegenheid

Een huwelijksceremonie, afscheidsplechtigheid of belangrijke mijlpaal? Met persoonlijke teksten wordt dit bijzonder moment ook écht krachtig en waardevol. 

Uitwerking van het concept

Een unieke ceremonie bestaat niet uit losse stukken, maar vertelt een persoonlijk verhaal. Om dat verhaal op te bouwen, ga ik in gesprek met de betrokkenen. Ik stel vragen, doe je nadenken en stilstaan, ontwar herinneringen, anekdotes en wensdromen. Zo bouwen we samen een verhaal op, dat de rode draad van de ceremonie zal vormen.

Meteen ook zal duidelijk worden welke sprekers een rol kunnen opnemen, in welk hoofdstuk en welke muziek de soundtrack van het verhaal kan zijn. Ik zorg ervoor dat iedereen een briefing krijgt en zijn rol in het verhaal kent.

Redactie van teksten

Indien gewenst bied ik ook begeleiding aan bij het schrijven van teksten. Sprankelende en doorleefde teksten, met humor en ontroering. Wie zijn tekst graag zelf schrijft, kan beroep doen op mij voor de puntjes op de i. 

Ceremoniespreker

Indien gewenst neem ik niet alleen een rol op achter de schermen, maar neem ik op het moment zelf ook actief deel als ceremoniespreker. Met teksten op maat, die de rode draad van uw ceremonie vormen.   

Prijs

Elke ceremonie is anders. Uniek en bijzonder. Ik werk steeds met een offerte op maat.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

bottom of page