top of page
Bruidsmeisjes

Ceremonies

Bijzondere gelegenheden
vragen om bijzondere teksten.

Speciale gelegenheid

Een huwelijksplechtigheid is een mooi moment om te reflecteren over het leven en de liefde. Over wat geweest is en wat komen zal. En om dat hardop aan elkaar en aan iedereen die jullie graag zien te vertellen. Ik hou van ceremonies die ontroeren en beroeren, die inhoud hebben en diepgang. Niet met standaardteksten, maar met persoonlijke woorden die van dit ritueel een bijzonder krachtig en waardevol moment maken.

Uitwerking van het concept

Een unieke ceremonie bestaat niet uit losse stukken, maar vertelt een verhaal. Jullie verhaal. Van jullie tijd apart en samen. Om dat verhaal op te bouwen, ga ik in gesprek met de betrokkenen. Ik stel vragen, doe je nadenken en stilstaan, ontwar herinneringen, anekdotes en wensdromen. Zo bouwen we samen een verhaal op, dat de rode draad van de ceremonie zal vormen.

Meteen ook zal duidelijk worden welke sprekers een rol kunnen opnemen, in welk hoofdstuk en welke muziek de soundtrack van jullie" verhaal kan zijn. Ik zorg ervoor dat iedereen een briefing krijgt en zijn rol in het verhaal kent.

Ceremoniespreker

Na het voorbereidende werk, neem ik op de dag zelf een actieve rol in als ceremoniespreker. Met teksten op maat, die de rode draad van uw ceremonie vormen.   

Prijs

 

Wanneer ik jullie ceremonie verzorg, gaat het niet enkel om het brengen van een tekst, maar om een heel traject dat we samen afleggen om de ceremonie van jullie dromen te creëren. Het ontwerpen van zo'n bijzonder moment begint elke keer opnieuw met een wit blad en vraagt heel wat voorbereidingstijd. Zowel op creatief vlak, als voor de begeleiding en uitwerking. Het creëren van jullie unieke huwelijksceremonie neemt dus niet enkele uren, maar al heel gauw meerdere dagen in beslag, verspreid over de tijd. 

Het totaalpakket bedraagt 1050 euro * en omvat volgende elementen:

  • Meerdere persoonlijke gesprekken met jullie samen én apart om jullie verhaal, herinneringen en dromen te vangen

  • (Telefonische) interviews of samenkomst met familie en vrienden, getuigen of andere sleutelfiguren

  • Een volledig unieke en persoonlijke ceremonietekst die zowel verbindend als verdiepend werkt en waar een lach, een eventuele traan en ontroering niet zal ontbreken

  • Advies bij het schrijven van geloften

  • Advies en briefing aan andere sprekers

  • Persoonlijke begeleiding van iemand met ervaring in narratief werk en die zowel bedreven is in het gesproken als in het geschreven woord

  • Een gerust hart, want jullie weten dat de inhoud van jullie ceremonie uitgewerkt wordt met de meeste zorg en toewijding

  • Aanwezigheid van een ervaren huwelijksbegeleider die op de dag zelf ruim van tevoren aanwezig is

* BTW niet van toepassing (vrijstellingsregeling)

Aanvullend kan ik de teksten van de ceremonie bundelen in een mooi boekje, eventueel aangevuld met enkele foto's van de ceremonie. Dit boekje vormt een uniek aandenken aan een bijzonder moment, om nooit meer te vergeten. Prijs niet inbegrepen in het standaardpakket.

Hebben jullie enkel een spreker nodig die tijdens de ceremonie zelf het woord neemt? Aarzel niet om mij te contacteren en we bekijken samen waarmee ik jullie kan helpen. 

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

bottom of page