top of page

Verhalen & biografieën

Uw levensverhaal in een boek op maat

 

 

BIOGRAFISCHE INTERVIEWS 

 

Elk project start met één of meerdere interviews. We ontmoeten elkaar enkele keren in een rustige omgeving en gaan uitgebreid in gesprek. Ik laat jou op verhaal komen en gids je doorheen jouw project. Over jouw leven. Ik laat je honderduit vertellen over de vele betekenisvolle momenten en stel vragen. Veel vragen. Leuke vragen. En ook diepgaande vragen. 

Voor een volledig levensverhaal gaan we  minstens 3 x 3 uur in gesprek. De lengte en frequentie van de interviews worden afgestemd op maat van jouw project. 

 

Tijdens de gesprekken zoemen we in op de beleving van jouw ervaringen. Het gaat om wat jij belangrijk en waardevol vindt. En om wat je misschien uit het oog verloren bent. De interviews op zich geven vaak een nieuwe en heldere kijk op je leven en vormen een unieke ervaring waar je nog lang aan zal terugdenken.

REDACTIE EN OPMAAK 

 

Aan de hand van de geluidsopname van onze gesprekken, start ik met schrijven. Ik herschrijf, redigeer en verwerk alles tot een vlot leesbaar en afgewerkt geheel. Van A tot Z en volgens de regels van de schrijfkunst.

 

Jouw verhaal is niet zomaar een letterlijke weergave van onze gesprekken, maar wel een coherent, stilistisch en mooi opgebouwd boek. Dik of dun. Met of zonder foto's. Verschillende formaten mogelijk.

Jouw boek is uniek en krijgt alle aandacht en zorg. Voor een volledig levensverhaal reken je best op een termijn van 4 tot 6 maanden tussen het eerste gesprek en het moment dat je je boek in handen hebt.

 

PRIJS

 

Elk project is anders. Jouw verhaal of biografie is uniek. Ik werk steeds met een offerte op maat. 

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

bottom of page