top of page
zand

Evy Kempenaers

Storyteller
Ceremoniebegeleider
Narratief zorgverlener

Echte verhalen van echte mensen hebben me altijd al geboeid. Met Masterdiploma's in de Sociale en Culturele Antropologie en in de Internationale Betrekkingen en Diplomatie, verkende ik gedurende enkele jaren de wereld van Europese en internationale samenwerking, ontwikkelingssamenwerking en internationaal cultuurbeleid. Zowel privé als professioneel kreeg ik de kans om verschillende keren voor langere tijd in het buitenland te wonen en te werken. Stuk voor stuk ervaringen die mij als persoon verrijkten en die ik meeneem op mijn pad.

Zo'n tien jaar geleden heb ik gekozen om mijn interesse in diepgaande gesprekken, levensrituelen en narratieve zorg voorop te stellen. Intussen volgde ik verschillende opleidingen in de narratieve gesprekstechnieken, narratieve zorg en existentiële counseling. Ik deed ervaring op als levensverhaalschrijver, journalist, redacteur en gespreksbegeleider bij onder meer Zorgbedrijf Antwerpen, Libelle en het Huis van de Mens.

 

Mensen omschrijven mij als een enthousiaste 'zinzoeker' en mijmeraar, gevoelig, gedreven en gebeten door het leven. Ik duik graag de diepte in op zoek naar wat mensen drijft. Om dan met die verhalen en nieuwe inzichten weer boven te komen. Daarmee ga ik aan de slag, in de vorm van een geschreven levensverhaal in boek, of in een persoonlijke ceremonie vanuit het hart. 

 

bottom of page